Etäkokouksissa osallistuminen ja viestiminen on usein vaikeampaa kuin livenä. Kehitimme kaikkien kokoustajien ja kokousten vetäjien, fasilitoijien, avuksi tulostettavat etäpalavarikortit. Suosittelemme kortteja varsinkin kokouksiin, joihin osallistuu paljon ihmisiä tai on tarkoitus äänestää. Niiden avulla mielipiteiden ja äänestysten tulosten seuraaminen on helppoa: katso väriä!

Kun vedät etäkokousta, pyydä osallistujia tulostamaan ja leikkaamaan etäpalaverikortit etukäteen. Tämä virittää myös kokouksen osallistujan tunnelmaan! Korttien käyttö edellyttää luonnollisesti kameroiden pitämistä päällä, mutta tämä on hyvä tapa myös muutoinkin. Palaverien luonne on aivan erilainen, kun saa katsella osallistujia nimikirjainten sijaan.

Toivottavasti jokainen keksii korteille omia hauskoja käyttötarkoituksia. Iloisia ja osallistavia etätapaamisia toivottaa Hanna Ilmeeltä.

Lue lisää etäkokouksista:

https://www.ilme.fi/blogi/fasilitointi-antaa-asiantuntijuuden-loistaa/
https://www.ilme.fi/konseptit-ja-kampanjat/voita-etaisyys-etakokouksilla-ja-tyopajoilla/

Lataa Ilmeen etäkokouskortit

Hanna Jokinen

Hanna Jokinen on sekä Ilmeen Tampereen-toimiston yksikönjohtaja että intohimoinen strategi ja jouluhöpö. Hannalle tärkeintä ovat aina ihmiset – niin ilmeläisistä kuin sidosryhmistä koostuva tiimi. Yhteystiedot: hanna@ilme.fi | 050 411 4191