Tule mukaan ilmeiseen joukkoomme luomaan menestystarinoita

Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä luomaan asiakkaillemme uutta liiketoimintaa luovan ajattelun ja aktiivisen viestinnän avulla. Asiakkaamme ovat omien alojensa vahvoja toimijoita, kansainvälistyviä ja kehittyviä yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita.

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme sinua

AD/konseptisuunnittelija

Haemme Lahteen art directoria/konseptisuunnittelijaa. Omaat oman tyylin ja näkemyksen, jonka osaat myös perustella. Digikanavat ja suunnittelu niihin on ominta alaasi. Toivomme ajattelua ”content is king” -näkökulmasta: työsi mahdollistaa parhaan mahdollisen kommunikaation toteutumisen. Työnkuvasi muotoutuu myös osaamisesi ja omien kiinnostustesi pohjalta.

Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista  (Great Place to Work) jo viidettä vuotta. Tule tekemään meistä vieläkin mageempi työpaikka ja työskentelemään sparraavaan tiimiimme yhdessä mukavien asiakkaidemme kanssa.

Me arvostamme erityisesti
• laajojen strategisten kokonaisuuksien kiteyttämistä luovaan muotoon
• kykyä johtaa suunnitteluprosessia
• halua oppia ja kehittyä sekä opettaa ja kehittää
• soveltuvaa työkokemusta
• vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköisessä muodossa .

Lisätietoja:
Lahti // Joona 050 3503 010

Täytämme paikan heti kun sopiva, mahtava tyyppi löytyy. Lämpimästi tervetuloa!

Tule kasvamaan kanssamme!  

Ilmeessä sinulla on loistavat kehittymismahdollisuudet innostavassa ja joustavassa työympäristössä. Kasvatat osaamistasi mielenkiintoisissa haasteissa eri alojen osaajien kanssa. Asiantuntevat kollegat, vaihtelevat työtehtävät ja koulutusmahdollisuudet tukevat urakehitystäsi. Arvomme ohjaavat kaikkea tekemistämme: rakkaudesta lajiin, kroppa pelissä, uskalla ajatella ääneen ja olemme palveluammatissa.

 

 

Jaa: